Корзина
105 отзывов
"Пласт" НПЧП
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
+3805041386390444830391Оксана Куприян
+380444830191Оксана Куприян
+3805098788680444838407Елена Семенюк
+3806794472320444838087Леся Арефьева
+3806674638710444893848Оксана Арефьева
Оксана
УкраинаКиевул. Тропинина,1
Карта

Виставка-ярмарок «БДЖІЛЬНИЦТВО – 2019»

Запрошуємо Вас з 14 по 19 травня 2019 року в Національний науковий центр «Інститут бджільництва імені П.І. Прокоповича» на ярмарок «БДЖІЛЬНИЦТВО – 2019».На виставці буде представлено: досягнення і реалізація продукції галузі бджільництва .

Національний науковий центр «Інститут бджільництва імені П.І. Прокоповича»

З 14 по 19 травня 2019 року в ННЦ «Інститут бджільництва імені П.І. Прокоповича» буде проведена виставка-ярмарок «БДЖІЛЬНИЦТВО – 2019»буде проведена виставка-ярмарок «БДЖІЛЬНИЦТВО – 2019», де буде представлено: досягнення і реалізація продукції галузі бджільництва всіх регіонів України, бджільничий реманент та обладнання, продуктів апітерапії, тара та упаковка для меду,насіння та саджанці найбільш поширених медоносних рослин,методичну літературу.Ми вже на протязі 10 років беремо участь в ярмарку,як виробники тари харчової для меду.Запрошуємо вас !!! http://np-plast1.zakupka.com Источник: http://np-plast1.zakupka.com/news/1274146-vistavka-yarmarok-bdzhilnictvo-2019/