Кошик
НВПП ПЛАСТ
Кошик

Про нас

Науково-Виробниче Приватне Підприємство "Пласт" засновано у 1988 році Купріян Павлом Іллічем. У власності підприємства є виробничі майданчики і приміщення, що здаються в оренду. За час існування НВПП "Пласт" розвинуло такий напрямок діяльності, як переробка пластмас та виробництво виробів з неї. На сьогоднішній день підприємство випускає більше 100 найменувань продукції, таких як плічка-вішалки для одягу, електромонтажні коробки, фіксатори для арматури (дистанція, підставки під арматуру), совки для сміття, харчова тара... Наш сайт http://plast-npo.com.ua

Основні напрямки діяльності компанії

* Виробництво вішалок: НВПП "Пласт" виробляє і реалізує зі складу в Києві пластикові вішалки (тремпеля, плечики) для одягу. Ми пропонуємо класичні вішалки для одягу, вішалки-плечики для верхнього одягу з металевим гачком, вішалки для дитячого одягу,вішалки для брюк,вішалки з обертовим гачком,вішалки для білизни і інші вішалки оптом і в роздріб. Наші переваги-вигідні ціни, сучасні технології виробництва та зручні умови співпраці!Доставка по всій Україні.Ціни залежать від типу і виду плеча. -

*Виробництво та комплектація супермаркетів господарськими товарами: совки для сміття, відра, миски, кошики для сміття, кришки п/е для банок (кришки для вина, кришки для зливу і т. д),  А також ипликатор Кузнєцова.

*Виробництво електромонтажных пластикових коробок в бетон і гіпсокартон. Серед наших партнерів -будівельні супермаркети, електромонтажні підприємствами. Поставляючи таку продукцію як коробки електромонтажні; гофровану трубу, жорстку трубу ПВХ, труби п/е; кабель-канали; розетки, вимикачі, подовжувачі, підприємство є надійним партнером. НВПП "Пласт" ― єдиний в Україні виробник самозатухаючих коробок з двох видів матеріалу з жаростійкістю до 960º *Виробництво великого асортименту фіксаторів, які використовуються в монолітному будівництві та при виробництві збірних залізобетонних виробів. Фіксатори забезпечують точне дотримання товщини захисного шару (протидія корозії, виконання вимог пожарнх норм) при встановленні горизонтальної і вертикальної арматури, а також для її фіксації. Фіксатори арматури розраховані на формування захисного шару від 10 до 100 мм при використанні арматури від 3 до 40 мм.

Компанія не прагне до отримання миттєвої надприбутки, навпаки, постійно прагне до зниження відпускних цін для збільшення обсягів продажів. В нашій компанії працюють молоді, енергійні та успішні співробітники, для яких головне ― розвиток компанії і власний зростання за рахунок якісного сервісу, швидкості виконання замовлень і якості продукції, що поставляється.

Інформація про компанію

Місцезнаходження виробництва:
м. Київ, вул. Бориспільська, 9
Кількість виробничих ліній:

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner