Кошик
НВПП ПЛАСТ
Кошик
виробник

Вішалка 06 чорна. Розмір 54-56.

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 06 черная
Вішалка 06 чорна. Розмір 54-56.
Вішалка 06 чорна. Розмір 54-56.В наявності
+380 (50) 413-86-39
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пластикова,целита вішалка для одягу, розмір 52-56. Довжина 48 см, висота 22 см, Товщина виробу 4,4 см. Колір-червоний. Призначена для одягу.

Можлива відправка Делівері, Нова Пошта, Укрпочта, Автолюкс, САТ.

Також роблять міцні вішаки з залізним гачком. Состав - пластик і залізний гачок. Призначені для для пальто, дубленок, костюмів розмір  50-52. Завдяки міцному пластику витримає вагу важких речей.

- No4- 50-52 розмір, тирина плеча 5,4sм.

-№5- 52-54 розмір, Ширина плечей 7см.

-№7- 48-50 розмір, Шеріна плеча 5см.см.

-№8- 42-44 розмір, Шаирина плеча 5см, Долна вішаки 38см.

Предлагаем со склада Трипалі з металевим і пластиковим гачком для чоловічого і жіночого одягу (пальто,дубленки,костуми). Так само в наліЧиї класичні вішаки для одягу, вішаки-плечики для одягу з металевим гачком, вішаки для дитячого одягу, вішаки для брюків, вішалки з обертовими гачками, вішаки для нижньої білизни та інші вішаки оптом і в розтузі. Вигідні ціни на вішаки для одягу, сучасні технології виробництва і зручні умови співпраці дозволили нам стати головним виробником і запропонувати оптимальні комплексні рішення по забезпеченню виробництва або об'єктів торгівлі необхідними аксесуарами.

Основою успіху компанії є:
❖ Широкий асортимент виробництва;
✔ Гібка цінова політика
✔ Позитивні умови для розвитку подружніх стосунків.

Важлива справа  Колючки для одягу - це її правильне зберігання. Складені в стопку речі швидше затираються і зношуються в місцях згинів, а одяг, розвішаний на вішальцях, зберігає товарний вигляд і завжди виглядає бездоганно.

Якщо ви маєте власну крамничку або навіть торгову точку на ринку, а ваш сегмент - віщуючи продукцію, вам обов’язково знадобляться плечі різних конфігурацій. У нас ви можете вибрати ті вішаки, які потрібні для вашої продукції. Вони повинні відрізнятися сучасним дизайном, високою якістю і добрими технічними характеристиками.

Ми раді бачити Вас серед наших партнерів! Цінова політика у нас досить гнучка і регулюється від обсягу, термінів поставки та інших факторів.

Характеристики
Основні
ВиробникПласт
Країна виробникУкраїна
МатеріалПластик
КолірЧорний
Користувацькі характеристики
Типвішалки
Інформація для замовлення
  • Ціна: 18,90

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner